.

Wild Thing on Facebook

Please wait..10 Seconds

Wednesday 10 October 2012

0 Nicolas Jaar BBC Radio 1 Essential Mix

Παραγωγός είκοσι δύο ετών, γεννήθηκε στο Αμέρικα αλλά κατέληξε στην πανέμορφη Χιλή από μικρή ηλικία. Αν δεν τον μυριστήκατε ούτε πέρυσι με το Space is Only Noise, μάλλον ήρθε πλέον η ώρα... Η νέα γενιά φτύνει στα μούτρα τις μουσικές νόρμες και τα αυστηρώς διαχωρισμένα είδη, μπλέκει τα μπούτια της βάζοντας στο μίξερ πάσης φύσεως γούστα και βγάζει ένα αποτέλεσμα τόσο ταξιδιάρικο που θα ταίριαζε γάντι σε soundtrack ταινίας.
Το τρελό αυτό αγόρι, που με την τελευταία κυκλοφορία του κορτάρει στενά την άδεια χρεωστική μου κάρτα, βγάζει μόνο διαμαντάκια. Κυκλοφόρησε λοιπόν το The Prism που σχεδιαστικά και ακουστικά είναι ένα limited edition κουτί / δισκάκι /συλλογή καλλιτεχνών της εταιρείας του Νίκλας, Clown & Sunset και είναι το κερασάκι στην τούρτα για να τον αγαπήσεις ακόμα περισσότερο. Το κουτί-απαύγασμα του industrial design έχει και ήχο, δεν περιγράφω άλλο.

box 
Πάμε στο θέμα μας γιατί Google έχετε όλοι για να τον ψάξετε παραπάνω, και εδώ θα βρείτε περισσότερα για το θαυματουργό αλουμινένιο κουτί του. Το θέμα μας είναι το Essential Mix του που έπαιξε το BBC Radio 1 στις 19-5-12 και τρέλανε κόσμο. Είναι το κατάλληλο μιξάκι για να χαλαρώσεις μακριά από εκλογές, δάνεια και πείνα. Συνίσταται για ακρόαση με θέα παραλία υπό τη συνοδεία δροσερού αλκοολούχου…


viberated
Σου άρεσε; Κάνε like και σχολίασε.
 

Adiάfthoroi Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...